Про інтернет-поета Овдія - хитрожопого крутія
Живе поет такий - Овдій.
Всі знають, що Овдій - крутій.
Мужик шурує на всі боки
рожево-слюнні "чмоки-чмоки".
Приходить так він на сторінку
і бачить: за рашистів - жінка.
Овдій миттєво пише: "Клас!
Люблю я Путіна весь час!"
Тоді іде до патріота
й мандючить: "Путін є сволота!"...
Народ на сайті те вбачає,
але Овдія все ж вітає.
Кажу я всім: "Женіть Овдія!
Він - найсправжнісінька повія!"
Хіба ж не бачите - Овдій -
пристосуванець та крутій?!"
Але у відповідь - печаль.
Говорять, що Овдія жаль.
Мовляв, хоч цей поет - мерзота,
Та гнати його "не охота"...
У лоба пишуть: "Пан Борис,
нащо загнав в бідаку спис?..
Чувак цей, в принципі, не злий.
Нехай живе собі Овдій..."
Ну, що скажу я вам, панове:
усе оте мені не нове!
Овдії в Неньці процвітають,
бо не женуть їх, а вітають!
26.12.15р.
Вельмишановне панство, маю додати, що овдії бувають і жіночого роду... ;-)
Додав: ruhlyvy (26.12.2015)
| Автор: © Борис Костинський
Розміщено на сторінці : Громадянину , Українцям
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1709 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.