Посіяне слово зійде неодмінно,
А плід вже покаже , яке це зерно,
Чи буйно розквітне добро неоцінно,
А чи будяком забуяє воно!
Плекай свою думку до блиску кришталю,
Нехай заясниться від неї папір,
Неси своє слово, буди в серці далі,
Хай сіє добро і підносить до зір.
І з гордістю внуки підхоплять це слово ,
І стане воно заповітом життя,
Пошириться правда, і буде віднова,
Засяєш зорею Вкраїно моя!
|