Пане гетьман, що то стало,
Раз, два, три.
Що в нас грошей дуже мало,
Раз, два, три.
Пане гетьман, ми вже взнали,
Що ви гроші наші вкрали.
Раз, два, раз, два, раз, два, три.
Пане гетьман, ми вже чули,
Раз,два,три,
Як Москві ви все продули,
Раз, два, три.
Як царю поклони слали
І в неволю нас продали.
Раз, два, раз, два, раз, два, три.
Візьмем гетьмана за чуба,
Раз, два, три,
Та прив’яжемо до дуба,
Раз, два, три,
Назбираєм в лісі хмизу
Та присмалимо із низу,
Раз, два, раз,два, раз, два, три.
Шкіру з нього драти будем,
Раз, два, три,
Та натягнемо на бубон,
Раз,два,три.
Щоб всі знали, як паскуду
Покарають вільні люди,
Раз, два,раз,два,раз,два,три.
Пам’ятають хай гетьмани,
Раз, два, три.
Не врятують їх жупани.
Раз, два, три.
Якщо зрадять Україну,
Покараємо до згину.
Раз, два, раз, два, раз, два, три
Знов лунають тулумбаси,
Раз,два,три,
Бо повстання вже на часі,
Раз,два,три.
Йдуть козацькі отамани
Чигиринськими лісами.
Раз,два,раз,два, раз,два,три.
Що то в світі знову стало,
Раз, два, три.
Ворог тішиться лукаво,
Раз, два, три.
Смійся враже на погибель,
Ми до тебе скоро дійдем!
Раз, два, раз, два, раз, два, три.
03.05.2016р.
|