Так от біда яка з цією Надією. Багато авторів присв'ятили твори цій жінці, але щось вона, як на мій погляд, не виправдала покладених на неї надій. От вчора озвучена була інформація про те, що її виключили із списку української делегації в ПАРЄ. Раніше її виключили із фракції "Батьківщина". Щось не так, як треба повела вона себе. Назвали її путлерською торпедою, так воно, мабуть, і є. ***Вірш написаний добре. А тільки ми, на жаль, часто помиляємося. Поспішно ліпимо собі георїв, а потім починаємо аналізувати те, що зробили. Хай Вам щастить!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")