Два роки йде війна,
Отримав лист від сина…
Лютує «сатана»!
Нізащо люди гинуть…
Неначебто, часи
Зозуля відгукнула.
Лунають голоси,
Покинули минуле…
Два роки йде війна…
Де винного шукати?
Як звісточка сумна, -
Свічки у кожній хаті.
Де правду їм знайти?
За смерть з кого спитати?
На пагорбах – хрести…
Сумують батько й мати.
Два роки йде війна,
Життя в ціні упало.
І звістка знов сумна,
Як вирок, пролунала…
Мов, начебто, часи
Зозуля повернула.
Лунають голоси,
З часів, що вже минули
Хай негайно припиниться війна і більш ніколи більш не відбудеться!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")