Смійтесь люди
Поки сміх лунає тут,
Буде жити країна,
І вороги не спалять, не вб’ють,
Твій голос милий Україно.
Сміялась коли католики палили,
Коли на хресті сікли,
Смолою козаків облили,
Смолоскипом горіли у ночі.
Москалі голодом морили,
В Сибір висиляли нас,
Ми вижили через пісні і гумор,
І допоміг нам наш Тарас.
Смійтесь зараз люди,
Коли ворог прийшов до нас,
Він жалюгідної причуди,
Має мізерний, щуриний фарс.
Над злом сміятись треба,
Не страшні оті чорти,
Від слова «ГОСПОДИ» втікають,
На всі чотири сторони.
Смійтесь люди над панами,
Що депутатами є і були,
Вони не сплять вже ночами,
За гроші що вкрадені свої.
Душа прив’язана до пекла,
І Бог не відпустить їм гріхи,
Поки награбоване людям,
Не повернуть багатства ці.
Смійтесь люди над собою,
І вам простяться всі гріхи,
В боротьбі самим з собою,
Духовні є чесноти всі.
Додав: nagornyjj (14.08.2016)
| Автор: © Володимир Михальнюк
Ключові (? ): Гумор та сатира
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА