Гімн Україні.
Гімн Україні.
Рідна Батьківщина наша Україна
Славою повита й милістю Творця.
Ти – кохана, люба, любляча – єдина,
Ти – на віки вічні в синівських серцях.
Господу слава, слава Україні!
Слава вічна героям її!
Браття, любімося, будьмо єдині:
І ворог впаде у борні.
Мати милосердна – рідна Україна,
Від краю до краю в садах, в пшеницях.
Хай піснями лине мова солов’їна
І нашої волі синьо-жовтий стяг.
Господу слава, слава Україні
Слава вічна героям її!
Браття, любімося, будьмо єдині:
І ворог упаде в борні.
Гори і рівнини, моря і низини,
Села мальовничі і твої міста,
Люди добрі щирі, твоєї родини
Хай живуть щасливо на вічні літа!
Господу слава, слава Україні!
Слава вічна героям її!
Браття, любімося, будьмо єдині:
І ворог впаде у борні.
Додав: iakhnevich (23.08.2016)
| Автор: © Галина Яхневич
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 6
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА