Розшматувати хочуть на частини
Тебе. Та ти залишишся єдина.
Малює ворог мапу триколором,
А ми піднімем вище свій угору
Блакитно-жовтий стяг добра і миру!
Звільнити вже пора нам Україну!
Ми не дозволим неньку плюндрувати,
На волю і свободу зазіхати!
Для України - час важкий наразі.
Належну відсіч ми дамо проказі!
За неньку свою рідну вболіваю!
Ми ту орду розіб'ємо! Я знаю!
Народе, я звертаюся до тебе:
- Ми переможем! Вірити в це треба!
29. 08. 2014 рік
Світлина з інтернету