Дивлюсь туди, дивлюсь сюди - нудота:
Огидні пики, пуздрії, сволота!
Рахують гроші, щось жеруть, регочуть,
повій п'янючих поміж ніг лоскочуть...
Мовчи та диш, та будь, як всі, кріпаче,
поки оці у бутікАх гребуть "Версаче"!
Тобі дають на цигарки й горілку -
працюй же, йолопе, працюй, як бджілка!
Тебе забриють у АТО, у шанці,
і куля бронік твій проб'є уранці.
А у палаці в цей момент до кави,
позвуть, у князі, що вповзла, шалаву.
А ти в калюжі із крові сконаєш тихо...
Гей, чи ж для того був Майдан, чи ж задля лиха?!
Вставай! Іди! Твій автомат направ на гада!
В твоїх руках, як схочеш сам, будЕ розрада!
Дивись, он Яроша стоять герої,
вони не бидло-холуї, не гої!
Є свинопаси й козаки - все чітко.
Робити вибір час прийшов! І швидко!
Я розумію Ваше обурення всім тим, що зараз у нас діється, бо іноді і самій хочеться взяти автомат в руки, але розумію, що сила на силу - це шлях в нікуди. Ви зазиваєте: "Вставай! Іди! Твій автомат направ на гада! В твоїх руках, як схочеш сам, будЕ розрада!" А Ви знаєте скільки в нас вже тієї "розради" цвіте буйним цвітом, що й подумати страшно. Люди остерігаються зайвий раз кудись вийти, бо не знаєш з ким зустрінешся. Можливо Ярош і герой, бо в один час дуже був на вустах, а зараз десь нема, не чути, але хочу Вам сказати, що не все те золото, що блищить.
Пані Катерино, можу Вас запевнити, що Провідник є і він ДІЄ! Просто зараз він не може і не хоче занадто базікати про те, що готується... Далі буде, пані Катерино! Не сумнівайтеся! Отакі хлопці, як на фото над цим віршем, вже гнутися ні перед ким не будуть, бо в їхніх серцях пламеніє одне: "ВОЛЯ, АБО СМЕРТЬ!" І це не пусті словеса - щоби переконатися в тім, треба уважно подивитися на їхні обличчя і зазирнути в їхні очі. І нехай їх поки що не так вже й багато, в порівнянні з усіма іншими, що зігнулися та крехчуть, але, як казав Дмитро Ярош, цих героїв достатньо, аби змінити ситуацію в Україні тоді, коли те буде необхідно.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")