Знов «лапшу на вуха вішають».
Незбагненно! Де ж тут логіка?
Нам рахує й те,чим дишемо
Олігархоекономіка.
У печінку мертво в’їлася.
Тут не шини треба – пороху!
Мов змією, стисла, звилася,
Нас віддала в жертву Молоха.
Все обмежила нам нормою:
Скільки з’їсти, скільки випити…
І пішли по світі з торбою
Ті, хто хоче якось вижити.
А вона Мамоні молиться,
Пхає в шлунок все, що вміститься,
І шукає де відломиться
Ласий шмат,щоб вщерть наїстися.
Тільки є закони фізики -
Що почато, те кінчається...
Начувайтеся стерв’ятники, -
Буря помсти насувається!
Оце так, накипіло... Щось ці "закони фізики" оминають олігархат і, складається враження, що вони тільки для бідноти, бо все для простої людини кінчається, навіть, не розпочавшись... тому приклад Революція гідності...третій рік колошматиться, а толку...але Бог любить терпеливих.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")