Борю, якби ти подивився, які версії загибелі Мотороли називають на ОК! Таке, навіть, придумати важко. Одним звіром стало менше... Всім відомо, що він особисто брав участь у катуванні наших хлопців...
Надя, ця руська падлюка особисто розстріляла 15 полонених українських воїнів! Він цим відверто хизувався на ТБ. На його ТИПОВО кацапській морді було чітко написано - ХТО він є по своїй суті! Але! Для мільйонів у РФ це падло - ІСТИННИЙ герой-"борець з фашизмом та жидобандерівщиною"! Ну, дасть Бог, ще не один москалик на Донбасі свою смерть дістане!
Щиро дякую, пані Наталя! Смерть ВСІМ ворогам України!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")