ЕРА ПУСТОСЛІВЯ .
Навіщо в світі Правда ?! Питання риторичне і хоча кожен знає , але не кожен її хоче розуміти . Навіщо правда – якщо вона не діє ! Може для того щоб ера пустослів’я все більше подовжувалася , і навколишня правда довела людства до нового Потопу (дивіться як розперезалася природа своїми затопленнями !) , а може буде новий Содом і Гоморра … А може нам приготовано роль вимирання як динозаврів ! Чи це можливо ?!
В кожній Церкві весь час повторюють – «Молитва без діл мертва!» . Але не кажуть як робити справи . Рідкісні священнослужителі ( які є у всіх релігіях і у всіх Церквах світу , я маю на увазі і Кірхи , і Мечеті … тобто всі Церкви ( це просто загальна назва) , є справжніми пастирями Слова Божого , тобто в яких Слово є Ділом , а Діло є справжнім Плодом , який не є пустослівним , тобто який не нагодує , як брехня , нікого , а є Словом –Плодом-Хлібом насущним !
Але тоді навіщо такі слова говорити . Послухайте телебачення , включіть Інтернет , і там почуєте скільки правди , але хто ж її виконувати буде ?! Навіщо мені слухати новини , передачі , шоу , які кажуть правду , критикують владу , коли ці слова – це пустослівний дзвін , який до нічого нікого не примушує , бо і самі ці люди що кажуть правду з екранів , з газет і інших джерел інформації , цю правду в повсякденному житті – НЕ ВИКОНУЮТЬ . Тоді скажіть мені – НАВІЩО МЕНІ ТАКА ПРАВДА , і чи це є та Істина , що мені потрібна для повсякденного життя !
Правда – це Слово до дії , а не Слово до того щоб просто щось казати . Правда яка не діє і не дає справжні плоди , це та сама брехня , і навіть гірше , бо брехня не дає надії людям , а правда дає надії , обіцяє краще життя , а насправді без плодів які годують і дають життя , ця правда лише туман , обман , крутійство гірше за брехню .
Я , і багато інших , хочуть працювати Правдою в світі , бути Правдою , бути і давати справжні плоди , не бути брехливою істиною яка дає людям надії . Бог – не дає надії , Він втілює надії в життя , дає людям Хліб Істини . І тому Бог –каже – будьте такі як я , БУДЬТЕ ЛЮДИ ДОСКОЛАЛІ ЯК Я , бо я ПРАВДА , ДОРОГА І ЖИТТЯ !
А хіба ще можна щось додати …
Ів-анн Львівський.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1686 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")