Дорогі анумівці! Ми всі стараємося якнайбільше принести користі для своєї Батьківщини. Така нагода випаде кожному із нас 11. 11. тобто завтра в 11 годин 11хвилин. Як пояснюють ізотерики і астрологи, що саме в цей час відкриється портал через який ми можемо відіслати Всесвіту-Богу свої бажання. Думаю, що більшого бажання, як жити в мирі здоровими і в добрі, ні в кого не виникне, а якщо і так, то можна писати все на листочок і завтра в 11год.11хв. прочитати. Не забудьте, що на все, про все - 1 хвилина. Всі ви знаєте про силу думки, а коли вона колективна, то її сила зростає безмірно. Ваше право не вірити, ставитися до цього скептично, але я вас уклінно прошу: - Давайте, всі разом попросимо для себе і Країни; миру, добра і злагоди.
Дякую,друзі, всім хто коментував і тим хто тільки прочитав, і долучився до цієї акції, бо це маленька толіка того, що ми можемо зробити. Слово і думка, а особливо колективна - найбільша зброя. Нам всім треба міцно вірити, що всі наші просьби і бажання, обов'язково збудуться.
Запізно прочитав , але вважаю , що молити треба нам багато і постійно , як мені рекомендував один друг - коли твій кожен крок молитва , ти будеш рідко помилятись !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")