Добре написано! Мене дивує звідки беруться такі черстві, безжальні, безбожні люди, що допускають таку ситуацію і чи не бояться вони гріха перед Богом?...
Юрію Олександровичу, ви добре відтворили ситуацію того часу. Люди вмирали пухлі від голоду де попало. На залізничних станціях їх було особливо багато. Мені розповідали, що у нашому селищі спеціально підбирали людей ослаблених і тих, хто вже помирав. Відвозили їх у В. Зорянку, там підгодовували. Хто не вижив, тих хоронили у братській могилі. Тобто, під страхом смерті, людей намагалися врятувати. Страшний був час... Дякую Вам за цей правдивий і такий болючий вірш.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")