Коли свідомість візьме гору, Народ повстане на ту пору, Собачу спалить цю контору Разом з царями і псарями; Жидів укупі з москалями Загорне всіх до купи гною, А над ординською Москвою Посмертний вирок зачитає.
Шалійте сучі діти доки, Народ у крові вас не втопить, На вилах вгору не підійме Чи мо задушить у обіймах… За те що ви із нього кров Пили віками, як вино, Вам буде пекло тут суцільне.
Чекать не довго доведеться Вже скоро наш терпець урветься. В серцях у наших гнів клекоче, На зовні вирватися хоче. У жилах кров козацька грає І дух повстанський підіймає Свавіллю владному супротив.
Покайтесь, доки ще не пізно, Бо вже заграли сурми грізно, Гарцюють коні в Дикім Полі; В Холоднім Ярі, в Гуляйполі Зібрались нові гайдамаки Нащадки Гонти й Чучупаків В повстанські бойові загони.
А в Києві лиш пси скажені Та юродиві і стражденні Блукають, збившись ув отари, Чекають суду Божого і кари. А пастухи собі все брешуть, Та гонять на забій овечок І водять дружбу із вовками.
Побійтесь Бога, пси лукаві, Великогрішники державні, Для вас держава, це корито, Вся Україна вже розрита Свинячим писком шоколадним І його виводком привладним, Лежить, обібрана до нитки.
Тремтіть пихаті дуполизи, Для вас наковано залізо. В горнилі воєн і змагань Вже загартовані на сталь, Повстанські воля й сила духу, Народжені в кривавих муках, Не зупинити їх ніяк!
Вже скоро, скоро буде свято, Народ повстане розіп’ятий, Зійде з Голгофи на престол, Впаде імперії оскол. І буде син, і буде мати…
"Тремтіть пихаті дуполизи, Для вас наковано залізо." Мед на душу... та коли ж це вже відбудеться, адже вся історія України - Ненька в сльозах і батракує на всіх і вся, та коли ж вона запанує???...
Все буде скоро і невідворотньо! З України почнуться великі світові перетворення.Старі міжнародні та державні формації переживають занепад та руйнацію, втрачають свою могутність і привабливість.Світова спільнота шукає нові шляхи для оздоровлення міжнародного економічного та політичного простору. Україна стоїть на перехресті цих шляхів і має велике майбутнє. Цей недуг, який ми переживаємо сьогодні, не смертельний, але лікування його буде болісним і кривавим, тому що він запущений. Вся ця верховна полова, що посіялась у золотих палацах завіється з України і піде в небуття. Вірте.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")