Навіть не знаю, що тобі на це написати, Борю. Так, тоскно, темно... Але ж... Ну не може такого бути, щоб ми не знайшли вихід! "Зі святих бидло смачно регоче..." - це болюча правда... Дуже вже багато у нас з перевернутими мізками. Нам треба триматися!
Надя, вже чітко видно, що Україна сунеться до колапсу. Врятувати ситуацію, як на мене, здатні тільки націонал-патріотичні сили. Час слухання нескінченних балачок у Савіка Шустера стрімко підходить до кінця! Україна має отримати свого Карла Густава Маннергейма, або поринути у тотальний хаос і, як наслідок, знову лягти у ліжко з "братнім" Кацапстаном! Те, що я бачу і те, що я чую, говорить про ситуацію "АБО-АБО" і третього варіанту, судячи з усіх наявних складових, в України вже немає.
Все ці мордяки знають, пане Петре, але їхня мета - власні статки! Вони, як у лихоманці і самі ніколи не зупиняться! В принципі, вони і до влади йшли саме заради нарощування сум у офшорах. Порошенко увійде в історію України, як найбільш обдарований шахрай та крутій, котрий дуже грамотно та майстерно зміг обдурити мільйони українців та порішати за рахунок цих наївних телепнів усі свої фінансові питання! Це ж факт, що статки мільярдера Петра Порошенка за період з 2013-го року виросли УТРИЧІ! І усе його оточення теж суттєво додало! Ото і усе! Просто і зрозуміло!
Борю, "залізний кулак" приведе Україну до другого Путіна. Як ні як, ми та ж "СОВКОВІЯ"! І ватні поняття глибоко засіли в стару половину нації! Біда в тому, що у нас немає сьогодення про-українського Гетьмана, він ще не народився або за віком як мій онук Семен - йому років п'ять, не більше. Тож треба й ше, та й ще виривати олігархичні кріння - і починати сьогодні, і з самого пекла на Банкової та з Грушевського!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")