Дякую пане, Вікторе, за увагу і коментар. Ще до створення світу Господь усіх вірних записав у Книгу життя. Господь Вседержитель, що створив небо і землю і все, що в них і на них, знає кінець від початку. Він все і у всьому, у всіх і через усіх. Він - Дух і життя від Нього. Дух Життя в кожній живій істоті, тому Він знає і, навіть, наші думки. Коли Дух Життя виходить і повертається до Господа, Який дав його людині, закінчується все. Він людину не випробовує, а продовжує життя, дає їй шанс ще і ще, щоб вона вернулась від релігійних байок до Господа і була спасенна для вічності. І коли Він бачить, що марні всі Його старання, залишає її. Дух повертається до Господа, а тіло іде в землю чекати пришестя Христа. Якщо людина віддала своє серце Господу Ісусу, коли ще жила, то воскресне, згідно обітниці Господньої, в день Його ІІ пришестя. Якщо вірила релігійним байкам, то воскресне в друге воскресіння на суд. Дай нам, Господи, бути з Тобою, коли Ти прийдеш - в Ім'я Ісуса просимо Тебе.
"Хто світло дасть ?..." Та ж Бог вже давно дав нам те світло, тільки взяти його щось не дуже люди спішать, все надіються що їх те на стосується, ніби вибір не їм робити, а марно, бо кожен відповідає спершу за себе, а вже потім за інших.
Дякую вам за увагу і за коментар. Господь дав світло давно, але ті, хто мав би вести до цього світла, ведуть у темряву. Люди заклопотані проблемами, зайняті свіцьким чтивом, комп'ютером, телевізором самі не прагнуть світла правдивого, і блимання каганця приймають за світло, тому не бачать тієї дороги, куди йдуть і куди вона веде, і не розуміють ситуації, нажаль. А час закігчується.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")