У нас в Україні вселенський пожар.
За що не візьмися кошмарний кошмар.
Поглянь на село - одні лиш руїни.
В містах замість фабрик, заводів стоять голі стіни.
Сьогодні на ринку страшніші чим міни
Деруть за товари кошмарні вже ціни.
У банківській сфері кошмарні кредити,
відсотків за тридцять вже треба платити.
Кошмариться газ - нема що казати,
не будеш платити, позбавишся хати
А долар, аж страшно, сміється, регоче,
нещасну ту гривню до смерті лоскоче.
Освіту, науку та й ту ж медицину
кошмари кошмарять ввесь час без зупину.
У раді Верховній, коромислом дим, так ревно працюють
або один одного щедро лупцюють.
куди не поткнися одні лиш кошмари
між партій солідних постійно йдуть чвари.
За гроші та владу кошмарно гризуться,
пікаряться так, що вже люди плюються.
Бізнес кошмарять, свідомість кошмарять
од тільки кошмарників щось не кошмарять.
Мільйони людей за кордоном роботу шукають,
а дома від злиднів мільйони вмирають.
В країні насильство, розбій, грабежі,
терпіння людське уже на межі.
Корупція кошмарна, нема такої в світі,
ховають мільярдери мішки баблом набиті.
Робочих же місць у нас дефіцит
так може це, хлопці, кошмар - геноцид?
Та десь невелика, а є ще надія,
що уряд кошмарні кошмари розвіє.
Не надійся...... поки останньоі шкури не здеруть... і в могилу не уложать.....
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")