Хоч шукай по всьому світу
таку, як наша не знайдеш ти еліту.
А як працюють, як працюють!
Аж градом піт тече із лоба.
Наші депутати це вища проба.
Цілий день одне й те саме
ніби розучує хтось гами
не можна вже на них дивитися без злості.
Головуючий запрошує постійно, як до себе в гості
"Заходьте депутати в зал, запросіть усіх у зал"
Не Верховна рада, а гамірний вокзал
У кулуарах жваво гомонять,
щоб зарплату собі разів у п'ять піднять.
Не на часі, не на часі - прем'єр відповіда
піднімемо зарплату, може буть біда.
А в залі кипить робота - терпіння не хватає.
Один сидить дрімає, другий чита газети.
П'ятьох, чи й більше, уже немає
пішли в буфет, їдять котлети.
А добрий десяток літаками
полетіли до Єгипту чи Панами.
На золотих пісках лежать, повиставляли п'ятки,
або купують чи будують із очерету хатки.
Одного дня всього сто дев'яносто нарахували,
а решта по домах та на інагурації була
у натовпі зівак, як бовдури стояли.
Яка війна, які проблеми та дебати?
Від чужого президента присягу треба їм прийняти.
До Трампа на обід пройти хотіли,
хоч їх туди і не просили.
Йому до сра...и наші депутати,
аж соромно слова такі писати.
Тітки, дядьки в краватках та вишитих сорочках
шепочуться, регочуться по всіх куточках.
Сюди - туди мотаються,
бува завзято б'ються або лаються.
Дивись, уже угору руки піднялись,
закон проголосували, хоч добре й не читали.
Для справедливості треба ще сказати,
що серед них кілька десятків є патріоти - депутати.
Але для України це дуже й дуже мало,
щоб Верховна рада працювати краще стала.
При такій роботі, добрі люди,
ладу в нас не було й не буде.
Оце, щоб дурні знали,
як і кого до ради обирали.
Ото ж, брати, давайте посидимо чемненько,
та разом усі подумаєм гарненько.
До виборів ще є в нас час
і виберем до ради не еліту,
а первий клас - молодих, розумних, справедливих патріотів.
І буде зрушення на краще і в країні і в роботі.
І, як радить дисидент Лук'яненко Левко,
щоб відсотків дев'яносто від титульної нації
депутатів там було.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2196 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")