«Покайтесь, і нехай же охриститься кожен із вас в Ім'я Господа Ісуса Христа на відпущення ваших гріхів, - і дара Духа Святого ви приймете!» (Дії св. Апостолів 2:38).
Людська гідність – Печать Духа Святого, – пропуск у вічність.
І все, що тільки робите словом чи ділом, - усе робіть в Ім’я Господа Ісуса Христа. (Ап.Павла до Колосян 3:17).
І нема ні в кім іншім спасіння! Бо під небом нема іншого Ймення, даного людям, що ним би спастися ми мали. (Дії св. Апостолів 4:12)
Кожен, хто вірує в Нього, одержить прощення гріхів Його Йменням.(Дії св. Апостолів 10:43)
А праведний житиме вірою! (Римлянам 1:17)
Праведний той, хто вірить правді – кожному Слову Божому, Біблії, і творить її.
«Слово Моє, що виходить із уст Моїх: порожнім до Мене воно не вертається, але зробить, що Я пожадав, і буде мати поводження в тому, на що Я його посилав» (Ісаї 55:11)
Віддайте всю славу Господу Богу Живому – Одному, Творцю неба і землі, нашому Отцю Небесному і не називайте собі більше нікого отцем на землі, бо один в нас Отець, що на небі! (Матвія 23:9)
Золотими шатами брехня прикривається, а Господь градом її поб'є, і ніде вона не сховається.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2468 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")