Тобі я вклоняюся низько.
Я Тебе славлю,мій Боже,
Співаю Тобі, величаю,
І скільки дихати зможу,
То славити буду, мій Царю!
Благословлятиму Ймення
Твоє, мій Господь, повік-віку
Кожну хвилину, щоденно,
І буду хвалити без ліку.
Завше, від роду й до роду
Діла Твої буду хвалити,
І серед Твого народу
Славити, превозносити!
|