Ми вже втомилися від крові
І від смертей вже душі скам’яніли.
Гудуть скрізь дзвони похоронні
Цвіт нації ховають у могилах.
Ми вже втопилися у крові,
В брехні і блуді владних чинодралів.
Гарматним м’ясом нас доволі
Нагодували наші генерали.
Нам непотрібні вже майдани,
Дешеві гасла в золотих оправах,
Порожніх обіцянок каравани,
І лохотронів- виборів без права.
Ми докотились до безодні,
Та ще погибель можна зупинити,
Якщо з’єднаємось сьогодні
І втопим банду у державному кориті.
Ми вже приречені повстати
Супроти влади супостата
І злою кров’ю вражою скропити
Свою свободу й право краще жити.
Ми вже стомились говорити,
Що влада в нас не українська зовсім,
Керують нею московіти
Разом з кагалом радників масонських.
Нам шляху іншого немає
І долі кращої нам не здобути,
Як ворогів не покараєм
І внутрішню не знищимо паскуду.
17.02.2017р
|