Живи й учись Вік живи, вік учись. Не зламайся, держись. Пізнавай майбуття Порадій за життя. Ти стерпи дикий біль. Не скорися, не смій. Подолай дикий страх, Не показуй його у очах. Те що маєш – віддай, І чуже повертай. І нехай у житті – Будуть тільки граблі. Ти не бійся – ступай, Вдарить, а ти запам’ятай Бо найкраща наука - Це твоє життя! Ти відчуй серця стукіт, Подолай вороття. Не кажи, що «не можу», А кажи : «я зроблю». Не відказуй нікому, А скажи – поможу. Не дозволь подолати Твоє прагнення жити, Усміхатись, радіти, Й просто щиро любити!
|