Мов прокляли країну,
в усьому відстає.
У кожної родині
прозріння настає!
Ба-"ригам" все до біса,
щурами всюди тхне,
немов з лайна завіса,
ось-ось і спалахне!
Скажіть, якого хріну,
нікчемні пацюки
насилують країну,
вивозять «мідяки».
Без зайвого питання,
пора їх на сміття,
єдине побажання:
на все, на все життя!
З грошима - божевілля,
без грошей мертве дно…
І де знайти зусилля,
приборкати «лайно»!
Коли ж, потвора згине -
усім життя псує,
грабує Україну!
То є – моє, твоє!
Борю,популісти найбільші вороги України, в цьому таборі завжди тиша. Як то кажуть: «не розгойдуйте човна, бо щурам нудить…» Так і зараз, мені про якесь «корито» нагадують, котре я повинен захищати. Чиє «корито»? Ахметова, Льовочкина, Насірова?! Чи то корито, що у «раші» дає прибутки, платить податки до еРеФії, та годує загарбників?! КОРИТО! - Ти ба, як цинічно до України, прямо таки з любов’ю та повною повагою!
Згадав, як у інтерв’ю Порошенко сказав, що він не подарує мені можливість переобирати Раду. Ну і всім решта 40 млн українців. Може він мені не подарує можливість їжу вживати? А може не подарує мені дихати повітрям? Чи дивитися очима мені заборонить?!
Побільше читайте, зрозумієте краще. Ось таку "правду" ви пишете і про Українську Державу. Висмоктуєте з пальця, що в голову приходить. Отож, не шукайте "золотого баняка", щоб його вам хтось підніс, а закочуйте рукави і рятуйте оте "корито", бо воно наше! Плювати на своє не зробить з вас "героя".
Дякую, якщо ви приплесли до "корита", ще і Українську державу, тоді з вами все зрозуміло. Ми з вами, різні люди. Мені більше по розуму і серцю боротися за українську націю, а за ваше корито - боріться самі!
Все вірно, лиш безмежно гірко, уже скінчається життя, а як в юності на дірці дірку латав, та вірив в майбуття... А зараз.... вільні та обдерті і свій "слуга народу" нас обдер і чекає, будемо відверті, щоб народ нарешті наш помер...
Виходить що, Я ТЕЖ несу таку ж відповідальність за «хунту» як і пан президент. Мені не все влаштовує що він робить деякий час... Навіть УСЕ! Буває так, що і я помиляюся, але у мене набагато меншепосада чим у нього, я всього лише його виборець.З мене інший попит! Тому, Я дозволяю собі критикувати свого президента, його вчинки та помилки – і маю на це, повне моральне право!А ось іншим виблядкам, котрі засіли на міністерських посадах і знищують соборність України,депутатам, що оправдовують колабораціоністів та терористів, не визнаючи росію агресором – НЕ ДОЗВОЛЮ!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")