Чому при владі олігархи?
Бо грошей є багато в них.
Хоч в голові у них полова,
А керування просто сміх!
І їм потрібні лише гроші
А не проблеми тих людей.
Які за них голосували,
Якби отримати грошей!
Які нам завжди обіцянки,
На кожних виборах дають.
Щоб голоси в людей купити,
Які їх в Раду приведуть!
І потім в Раді вони б'ються,
Щоб захопити вищий чин!
А люди потім з них сміються,
З цих товстопузих брехунів!
А таким от брехунам,
Жирним диким кабанам.
Місце не в Верховній Раді,
А на смітнику в Багдаді.
Нам не потрібна така влада,
Яка не думає про нас.
Цих олігархів треба зняти,
Бо завжди буде хаос в нас.
|