Який страшний цей білий світ...
Так часто ллється кров,
Якби мені, якби мені,
Посіять скрізь любов.
Якби мені, якби мені,
Спинити цю війну...
Прийшли б на землю щасні дні,
Без сліз і чорних смуг.
Якби мені, якби мені
Щирокі два крила...
Від всіх тривог звільнила б світ,
Я б це змогла, я б це змогла.
Який чудовий цей наш світ,
Коли цвіте любов...
|