***
Свято сьогодні в нас. Вербна неділя.
Виділив Бог для думок нам дозвілля.
Чим живемо, і чи прощення варті?
Чи не згубили себе в цім азарті
Гонки за чином, сумнівним престижем,
Сміхобажанням гуляти Парижем…
Господи! Слава тобі за турботу.
Свято величне ми маєм достоту.
Будемо ревно сьогодні молити,
Край наш, народ від біди захисти.
Хай же освячені диво-лозини
Щастя внесуть в українські родини,
Хай всім здоров’я Господь подарує,
Мир на Великдень хай скрізь запанує.
|