Відізвися…
Скільки б років промайнуло, -
Повернеться.
Моє серце не забуло –
Відізветься.
Руки доні пригортають –
Твої руки.
Сльози в серці заливають
Біль розлуки.
Скільки б років проминуло –
Я чекаю.
За що серденько боліло –
Все прощаю.
Скільки б років пролетіло –
Повернися.
І на поклик мого серця
Відізвися.
|