Весні радіє вся земля Від гір Карпат аж до Кремля, Природа-матінка для всіх Несе дарунок для утіх, Та тільки не у наш Донбас, Де животіє без прикрас Ганебна виставка війни Серед квітучої весни. … Сутужно матері одній. У серці точиться двобій... Воює десь на Сході син, А на полях цвіте полин... Цвітуть сади і пахне цвіт, А матері вже досить літ... Нема вже сили для землі, А син десь серед веремій Кремлем початої війни Й не чує запаху весни. Щодня бої і ллється кров Серед заквітчаних дібров, Та хлопцям не до красоти Їм треба землю вберегти Від найманців і посіпак, Щоби до нас не ліз чужак, Щоби у рідному селі Співали дзвінко солов'ї… Не їхня, бачите, вина І, що не перша вже весна Буяє радістю без них Сміливих, дужих, молодих, Та твердо вірять смільчаки, Що переможуть все таки, Адже за ними всенький світ… Пора Росії дати звіт. … Гарує матінка одна, А навкруги шумить весна.
Весна з війною не сестри. Ми з москалями не брати. Нам треба подолати їх. Чи гріхом платити за гріх? Платім мовою солов"їв. Бруньками весняних садів. Лиш як нам зупинити кров? Спроможна тут лишень ЛЮБОВ... З повагою до Вас Пані Катерино Василь Шляхтич з Польщі
Політологи пророкують, що ця війна буде аж доти, доки Путін буде у Кремлі... В принципі, вона вигідна українським бізнесовим елітам, а для Росії - усе це звична справа. Вони влізли в Грузию, Молдову, воюють у Таджикистані та Нагірному Карабасі... "БРАТСЬКА КРАЇНА"!
Маєте рацію... той список можна продовжити, бо той пуріс любить пхати свого носа куди не просять... і за кого він себе має?...А, щодо наших "божків", то праву кажуть: - кому війна, а кому мать родна. Дякую!
Чудово, пані Катю! Все дуже добре, починаючи зі змісту і закінчуючи емоційним забарвленням твору. Все вірно. Тим хлопцям не до весняних красот. Думали, ну от навесні все закінчиться, а воно невідомо скільки ще триватиме оця ненависна війна. Дякую за вірш! Повністю підтримую Вас! Хай щастить! :roze:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")