Не здавайся!
Коли ж проснувся, то іди –
Не зупиняйся!
Є на землі твої сліди.
Іти старайся,
У честі й правді, й так завжди.
Не оглядайся,
А все вперед, іди, вперед.
Добру навчайся.
Та вже не бійся, як впадеш,
Вставай, покайся.
Так бастіони всі візьмеш –
Не повертайся!
Бо сили дасть Господь
І мрії крила.
Чекає Він тебе. Приходь,
Розправ вітрила.
Укріпить їх, наповнить вщерть –
Вже не вагайся!
В житті від зради краща смерть:
Ти – не здавайся!
|