У праці всі ,
Та марності будуєм ,
Без берегів
Обмеження в житті -
Злиденне тіло
У душі пильнуєм
Застигло будівництво
Людства на землі .
Вже день пройшов
Лише бульки від гніву ,
А де ж любов -
НЕМА , НЕМА , НЕМА !
В душі і серці ще нема посіву ,
Лиш смуток заздрості
І радості нема ...
Немає простоти порозуміння
Похабність здирства і байдужий страх
Стояння залишилося , сидіння
Й не думання про те ,
що після цього -
КРАХ !
Ів-анн Львівський .Бібрка.
11.03.2015.
|