Але ж всіх називають "хохлами", Незалежно від тата і мами, Від релігії і кабінету, Від життєвих подій і сюжету. Називають зумисно чи з жарту, Підіймаючи келих чи кварту. Але, якби народ не назвали, Головне, щоб його не вбивали... І хоч правда блукає словами, Я не зовсім погоджуюсь з вами. Як у кожній країні чи роді Є свої бур'яни на городі. Їх зривають, прополюють, косять Різні болісні дні переносять, А за гострі слова чудернацькі Все ж болить мене серце хохляцьке.
***Згодна з тобою. Багато з нас не можуть розрізнити чітко, що то воно таке - хахол і справжній українець. Я тут надибала ось на такий матеріал http://www.aratta-ukraine.com/phorum/read.php?7,4070,4130 Може комусь згодиться. ***А Ющенку я вдячна за те, що саме завдяки його зусиллям почала відроджуватися і набирати силу українська мова у своїй країні. В останньому ж він виявився надто слабким. ***Дякую!
Вибачаюсь, Надя, що пропустив цей коментар! Так, коли в суспільстві усе розмите та нечітке, то критерії оцінки - "хто є хто" відсутні. А раз так, то і саме суспільство потроху деградує і самознищується, бо без розуміння - де ДОБРО, а де - ЗЛО, людина жити не може.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")