Міхеїл Саакашвілі про це на шоу Савіка Шустера колись сказав отак: "Якщо бочка, в котру нове вино заливають, є із залишками старого та прокислого вина, то і нове укисне сходу!" Михеїл - грузин, він на вині знається добряче! :-))) Яких іноземців не сади у керівні крісла, але, якщо уся система управління в Україні гнила та смердюча, то і оці Яреськи та Супрунши нічого не вдіють! Більше того, самі починають грести у мішки оті "відкати", а тоді - вйо до штатів та Канади! А Україна так і залишається зі своїми корупціями та мордяками-олігархами. Систему треба міняти, пані Катерино! Без цього усі зусилля будуть марними!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")