Щиро дякую Вам, пане Іване, за солідарний відгук! Судячи з усього, цей вірш влучив у саму "десяточку", бо мартинів обох статей і на "Анумо", і на інших українських літсайтах - до чорта! Як на мене, то мартини не на багато кращі за відвертих яничарів, котрі просто в лоба всюди воняють їхнім "Путін прійді, парядак навєді!". Взагалі, пане Українцю, зараз такий час, що вже ходити навкруги та довкола - ніяк. Треба ЖОРСТКО та ЧІТКО називати біле - білим, а чорне - чорним! Кожен СВІДОМИЙ українець має раз і назавжди визначитись - ЧОГО він хоче в його житті. Гратися у толерантність з ворогами вже не вийде, бо йдеться про саме існування України, як держави!
Так! Невесела в нас картина, Та нам не спекатись Мартина Років ще з десять, як доносять, Бо ті "мартини" плодоносять... Але пішли у хід реформи, Щоправда в Раді нині шторми Приймати так, а чи інакше... Та все ж народжується наше, Нехай ще кволе і невміле, І ще не зовсім зрозуміле, Та щось нове чого чекають Й до серця близько всі сприймають. "Мартини" зникнуть винувато, Як заживе народ багато...
Якщо й виженемо тих мартинів, то це буде дуже не скоро. На жаль. А виганяти треба. Власне, суть вигнання полягає в тому, щоб з'явилися робочі місця, були достойні зарплати, на які люди змогли достойно жити. Ніхто б нікуди не їхав на заробітки. Запрацювала би економіка в країні. Отим мартинам нічого було б казати. Все стихло б само собою. Дякую за влучний вірш!
І тобі щира подяка, Надя, за відгук! Все вірно сказала - в країні, де економіка у занепаді, для усякої наволочі завжди знаходиться привід гавкнути щось на кшалт: "Дострибалися на Майдані? Ото тепер куштуйте вашу Європу!" Ось беремо США, де ми живемо вже 23 роки. Ти думаєш, що тут усе гладенько? Ні, тут існують великі расові та політичні тертя між різними прошарками населення. На руках в країні 250 мільйонів стволів різної зброї! Якщо би тут економіка була захиріла, то усе це перетворило Америку на киплячий кривавий казан. Але, хвала Богові та керуючим в країні англосаксам, економіка в Америці на такому рівні, що усі, хто живе в цій країні, мають і хліб, і до хліба, і автівки, і гарний дах над головою. А раз так, то і панують в штатах гармонія в усьому та порядок. Є такий вислів, що холодильник завжди перемагає телевізор. Факт! ;)
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")