Пропоную закон Президенту:
Забирати в усіх паспорти,
Хто ще має в політиці ренту,
Хто на вибори сміє іти…
Перевірити всіх кандидатів,
Підім’яти в провадженнях хист,
Україну загнати до пату,
Нацькувати лягавих під хвіст…
Тільки вірус в його рахівниці
Призабув кількасот громадян,
Де Захарченко, Яник, Плотницький?
Вони курять спокійно кальян?..
Так, не пІдуть вони в президенти,
Але в них не скасований штамп, -
Це у когось забракнуло пенду?
Чи в сценарій не втрутився Трамп?..
Що ж за дивна у нас країна?
Всім народам народний народ,
А вмираєм від власного дрина, -
Хіба був він між наших клейнод?..
Пропоную не лиш Президенту:
На посадах читати Закон,
Не молитися гривні і центу,
Бо хто дав, - забере, - із покон…
Ще ніхто без народу не правив,
А народ і без вас проживе,
Бо немає у влади права
Стільки раз зневажати живе…
|