ми - життєлюби !
люди ми !
братове вільної любові ,
сини та дочки
ще батьки
споріднені у людській крові .
світ миру
також світ війни
братове нам усім ділити ,
життя завжди
у боротьбі
для внуків треба разом жити.
навіщо більше
ніж мені
і обібрати інших хочеш ,
ще прагнеш
золото війни
чом іншим ти не допоможеш ?..
усі собі
збираєш дні
як тьма ти світло обкрадаєш
а нам світити у добрі
любов нам віддавати ...
знаєш ...
Ів-анн Львівський .Бібрка
08.12.2015 8:19:33
|