Вже збагатились «любі друзі»
А шашіль душі поточив
Царі брехні ! чи ми їм слуги ?
Нас зруйнував , в помиї злив .
А потім цар брехні на сході
Забрати хоче мій народ
Нехай згниє у власній злобі !
Ми є народ –
В душі любов !
Бо для весни життя приходить
Не знищенням життя живе ,
Й нікому квітками не шкодить
Лише в нове життя росте .
--14—03—2014—07—25—50--
|