Щось не зовсім закінчення. Як на мене, то краще буде так: Ні, але колись хотілось, або Ні, та теж колись хотілось, а взагалі, так як у мене нема на це грошей, то відповіла б так: Ні! Перехотілось.
Хитрий вірш і закінчення мені подобається - все на своєму місці, і там саме підходить, що "вже" колись хотілось, останній рядок по розміру розкладений в діалозі, але розмір дотримано (11). Хіба що забагато в такому маленькому вірші однакових сполучників "і", можливо замінити якось на "та", "так"? А загалом я приємно здивований. молодець.
Дякую за відгук і увагу! Ваше зауваження слушне. Якось із середини не все помітно. З повагою і найкращими побажаннями, Владислав.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")