Зимою хочемо - весни,
А в осінь - літа...
Та завжди прагнем днів ясних,
Щоб в мирі жити.
Усі ми хочемо тепла,
Поваги і любові.
Щоб Україна розцвіла,
В красі свїй чудовій.
Усі ми хочемо добра
І почутів незгасних,
Щоб доля квітла, наче сад
Й плоди несла прекрасні.
Отож закочуй рукави
Лінитися негоже,
Бо, лиш в трудах все зможем ми
І Бог нам допоможе.
|