у тишу стомленої миті
де ще мигтить життя
де сльози ще не злиті
палахкотять серця .
хоч біль і втома в рани
й зникає мій народ
ми в ідолах погани
серед бджолиних сот ;
ще збереглась надія
ще віра в серці є
живе у людства мрія
живий - вперед іде !
не впали - будем жити
ми стоїмо в житті
його б ще зрозуміти
із ним вперед іти .
іде ж герой , всесильно ,
життя веде вперед
живе він непомильно
бо серце в світ несе .
Ів-анн Львівський .Бібрка
22.01.2016 11:06:58
|