коли я дихаю весною
весняний дух в мені живе
тож не покриюся я млою
в квітках весни іду вперед .
коли у серці літо тепле
з думок від попелу в життя
я перероджуся в приємне
щоб дихали людські серця .
коли осіннім плодом стану
я в переродження піду
крізь зиму у весну погляну
і сонцем для весни зійду .
нема зими в житті для мене
в народженні весна живе
бо кожен хто у серце гляне
той полумям життя буде .
Ів-анн Львівський .Бібрка
22.01.2016 12:55:33
|