Скільки ж можна Україну
Рвати та ганьбити,
Може, вкаже хто стежину,
Як у мирі жити?
Як не лити рідну крівцю,
Не втрачати люду,
Бо ми все ж таки не вівці...
Досить зла і бруду!!!
О, саме так - гуманітарка В країні нині господАрка, Бо на нове грошей немає, То ми поношене купляєм. Та хоч в обносках "вишиваєм" Зате душею віддихаєм, Бо менше стало "каки, штоки", Хоч ще багато в нас мороки І всі від "братика", що старший, І наших бувших, "пострадавших", Та ми козацьку маєм вроду І ціль у нашого народу - Це чистота у нашій хаті. Тримайтесь, вихресні пихаті! Прийшла на вас лиха година, Не пошкодує мати сина Благословить його на бій, То ж на дорозі вже не стій, Бо йде козацька вільна сила, Яка здійме борню на крила І переможе всіх і вся, Бо це його свята земля, Бо Україна - ненька мила.
Ну, почекайте, милі друзі! Нам з вами тут ділить нема що. Країна й справді в деякій напрузі, Але ми прав вбивать не маємо. Хіба-що Поставити вимоги своїй владі... Спитати чітко, що їй на заваді Зробити ті чи інші добрі справи, Але здіймати бунт на користь тьмаві - Це вже занадто, а тим більше лити Святу, невинну кров і вихреснів хвалити Бо ті обіцянки розсипали по хаті... Хай будуть з косами чи пелехаті Нам з ними геть не по дорозі Ні у віршах і, ні у прозі, Бо прийде час, туман розтане І право вибору настане Для нас без крові і страждання, І вже не мрії й сподівання На добру і розумну владу, А наше правило на правду Поможе нам у цьому ділі, Щоб досягнуть своєї цілі.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")