Пані Оксано, це усе настільки тривіально, що навіть і коментувати не варто! Ясна річ, що треба бути гарним, ввічливим і чуйним. Але, як кажуть англосакси,NICE GUYS COME LAST! Українською це звучить, як:гарні хлопці завжди фінішують останніми! Пані Оксано, англосакси - наймудріша нація у світі! Саме тому вони ведуть всю планету за собою, домінуючи геть у всіх сферах сучасного життя! :yes:
Тобто, пане Борисе, для того, щоб прийти першими треба іти по головах інших? Забувши, при цьому, що ми люди? Нехочеться такої першості. Намагаюся бути хорошою людиною, навіть,якщо фінішую останньою. Дякую за коментар.
Дуже гарні Ваші думки. Змінюйся сам і простір навколо тебе теж зміниться. Думаю, Ви не зовсім зрозуміли коментар п. Бориса. В моєму розумінні це звучить так: Щоб не втратити пальму першості - старайся завжди бути першим. Не знаю яких англосаксів мав на увазі п. Борис. Англосакси - загальна назва германських племен, яким вікінги поклали кінець пануванню, чи сучасних англосаксів, де розширено розуміють усіх жителів Англії.
Згодна з вами п. Катерино, просто знайшла переклад з англійської типу: "Людина - людині вовк" і це мене обурило. Тому - саме така реакція виникла на коментар п. Бориса. У кожної людини своє бачення світу. Ми - люди, ми - різні і це чудово, бо саме цим, ми урізноманітнюємо світ. Дякую, що заглядаєте на мою сторіночку, п. Катерино.
Я теж не хочу жити по закону:" ОКО ЗА ОКО!" Це страшно . хай кожен шукеє світле ,добре навколо .Гарна тема і завжди актуальна! ХАЙ ЖИВЕ ДОБРО НА ПЛАНЕТІ!!! Я"за"! ХТО приєднується?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")