Українці хочуть в себе Мати свою Україну. Не радянську, не московську, Не варшавську лиш СВОЮ. В молитвах благають небо. Хрест взяли на свою спину І молитву Богословську У весь світ вільний несуть.
І світ бачить на Майданах, Як любов до свого лине. Синьо жовті і блакитні Над народом прапори. Вільний світ віддає шану Справжнім дітям України, Які мирно хочуть жити. Скажи, прошу,: - А де ТИ?
МОЛОДІ І ПЕРСПЕКТИВНІ НЕ ПОТРІБНІ У СВОЇЙ ДЕРЖАВІ, НА ПРЕВЕЛИКИЙ ЖАЛЬ.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")