Хто вами управляє, українці,
І хто ці люди, що на владному коні?
Чи серед них багато укранціїв?
Чия релігія нав’язана в житті?
Державність рухнула – родинна хата,
Мені , неначе, в серце кинутий кінджал,
Все розумію, що тут мудрувати,
У го̀̀ловах людських моральний бруд і шквал.
Життя жорстке – нічого не поробиш,
А нашій владі треба мертвий героїзм,
Невинувата більшість, як завждѝ, промо̀вчить,
Немає розуму – поглѝнув егоїзм.
Січень 2018 рік.
Ірина Пшиченко
|