Повертайтеся,рідні,додому,
Нащо жити в раю вам чужому.
Треба свій на Вкраїні робити,
Щоб щасливі були ваші діти,
Щоб пишалися ви своїм краєм,
(Зараз все на чужий поглядаєм),
Але прийде,я вірю,та днина,
БУДЕ КВІТНУТИ НАША ВКРАЇНА!!!
Повертайтеся,рідні ,додому!
|