На природі завжди відпочиває душа, а між людей стомлюється. Тому, напевно, що природа від Бога. Воно й ми від Бога, але даний нам розум не завжди використовуємо во благо.
Біда зараз не лише з селянами, а з усіма простими людьми, котрі кинуті владою напризволяще, на вимирання. Одним словом новий геноцид з боку держави. Для влади народ як не бидло, чи гарматне м"ясо.Знаю я одного земляка колишнього червоного директора, а теперішнього магната Яковишина, котрий розбагатів на рабський дитячій праці.Студенти його агроколеджу по 9 місяців працюють за харчі на його полях. Так ось цей барон заявив воєнкому під час мобілізації в АТО, що йому важливіша битва за власний врожай(прибуток) ніж якесь АТО, і не віддав своїх рабів до війська...Феодалізм , що тут вдієш.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")