Stodolia
Ми навіть бурянами
В чужому краї не будемо рости ,
Бо без коріння рідної землі
Ніхто не буде квітами
Й за нами
Навіть не згадують вітри .
На рідній землі вічні ми
І навіть з тліні
Відродження буде
Бо рідна земля
Ніби хата
Дає притулок кожному ,
Лише в зерні
Ми маєм сили в рідній стороні
Посеред бурянів єдиний колосок
Буде сильнішим назавжди
Й чужий безсилий голосок .
І земля рідна лиш простить
Усі гріхи душі
На чужині завжди
Ми вічні буряни .
21.10.2016 7:09:40
|