Я ще не жив , та жити буду … буду … !
Наперекір , у нову боротьбу ,
Не поклоняюся моралі суду ,
Що на землі , бо в небі віднайду .
Я зміст життя , живої суті крові
Не рабської , а вільної в душі
Своє життя роздам в одній любові
Насінням добрим миру на землі .
13.08.2013.07.20.38.
|