Сьогоднішній Волинській прощі присвячую...
Стаю ксенофобом,
Аж трусить від злоби,
Нам тикають лобом
Убратись у роби…
Відтіль малороси,
Отут малопольські,
А може вже досить
Поклонів не гостям?
Погралися в карти
Ляшинської крові?
Ковтаєте жарти
У наймах любові?
Ненависть лукаво
На прощах кидають,
І просять на каву
До рабського раю…
А влада сміється,
На костях жирує,
Від вибуху терцій
Мій розум вирує…
Вкраїну нуртують,
Вже смокчуть ротами,
Там молодь гуртують,
А там – паспортами…
Прокиньтеся блудні,
Покірність – це фарс,
Часи нині судні,
Чи ми, а чи – нас…
Гнобили і будуть,
Бо друзів нема,
Прозрійте-но, люди,
В порозі - чума...
УсмІшки фальшиві,
Єхидні обійми
Подачки вошиві,
А навкОло – вІйни…
Стаю ксенофобом
І Вас закликаю,
Бо зась тим холопам
До нашого Краю!
|